Content1 | col3

Tjenester

Byggmester Leif T. Færaas as tilbyr alle tjenester innenfor tømrerfaget, både til små og store oppdrag. Vår stab favner bred kompetanse og lang erfaring både innenfor tømrerfaget, forskalings- og betongarbeider, samt prosjektledelse. Vi er sertifisert for våtromsarbeider og varmearbeider, og har egen murer- og maleravdeling med spisskompetanse på sine områder, I sum gjør det oss store nok til å ta på oss alle typer arbeid, men samtidig små nok til å kunne være nær våre kunder og nær markedet.

Vi utfører arbeider på private boliger, næringsbygg, skoler, barnehager og offentlige bygg og påtar oss alle entrepriseformer.

Vi har også lang erfaring på innredning av næringsbygg, spesielt innen kontorinnredninger. Vi forhandler blant annet glassystemvegger og sørger for at bedriften får et arbeidsmiljø skreddersydd effektivitet og trivsel. Om du ønsker en standard innredning eller en spesialinnredning, kan vi påta oss oppdraget - og skreddersyr løsningene etter ditt ønske og behov. Vi har eget snekkerverksted som ivaretar dette på den aller beste måten. Vår lange erfaring gjør oss også som en naturlig rådgivende part når nye rom skal innredes eller eksisterende bygges om eller fornyes.

Vi leverer også emballasjepresser, og har service på disse. Det innebærer at du trygt kan overlate hele jobben til oss, fra byggesøknad til bygget står nøkkelferdig. Vi har faste, håndplukkede samarbeidspartnere vi setter like store krav til som til oss selv, slik at du er sikret den beste kvaliteten i alle ledd.
Syzweb publiseringsløsning levert av Aveno Digital